ANTIIKKITUKKU

Olemme pieni perheyritys Lahdessa. Tavoitteemme on auttaa Sinua löytämään tarpeisiisi täydellisesti istuvat tuotteet iloisella ja rennolla otteella ja tarvittaessa paikalleen asennettuna!

Koska haluamme, että tuotteet palvelevat teitä mahdollisimman hyvin, muokkaamme esim. kaappien sisustat teidän toiveidenne mukaisesti sekä halutessanne sävytämme ja pintakäsittelemme huonekalut toiveiden mukaiseen sävyyn.

Meillä on kuljetuspalvelu isoillekin tavaramäärille omalla kuljetuskalustolla, toimitamme tavarat suoraan perille ja tarvittaessa jopa asennamme paikoilleen.

Kuvapankista löydät kuvia tuotteistamme. Kaikki tuotteemme eivät aina löydy nettisivuiltamme, koska päivitämme sivuja muulta työltä joutaessamme. Samasta syystä sivuilla ei mainita tuotteiden mittoja tai hintoja, annamme mielellämme tuotteista lisätietoa puhelimitse, sähköpostilla ja tietysti paikan päällä.

Jos et pääse aukioloaikojemme sisällä käymään myymälässä, soita meille, niin sovitaan Sinulle sopiva aikataulu. Muista, että henkilökohtainen palvelu on meille tärkeä asia!

 Jaakko Kemppainen    040 539 5682                     Lauri Kemppainen   044 021 5016