Lahden Antiikkitukku - antiikkiliike, josta löydät antiikkia, designia ja tyylihuonekaluja aina 1800-luvulta tähän­ päivään.

Olemme antiikkiliike, josta löydät uniikit sisustusratkaisut kaikenlaisiin tiloihin! Tuomme tuotteet itse maahan ja palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Löydät meidät Lahden Miekkiöstä, Helsinki-Lahti-moottoritien kupeesta, os. Kynttilätie 2, 15700 Lahti. Tervetuloa!

Unohda kuva perinteisestä antiikkiliikkeestä, meillä asiat tehdään ihan uudella tavalla! Suuresta hallista löydät valtavan valikoiman toinen toistaan upeampia huonekaluja, käsinsolmittuja mattoja, valaisimia ja muuta sisustusesineistöä. Toimimme rennolla otteella ja tavoitteemme on auttaa sinua löytämään sinua parhaiten palvelevat tuotteet, tarvittaessa muokkaamme tuotteita toiveidesi mukaisesti! Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeää!

Myymälästämme löydät ratkaisut, kun sisustat kotia, kesäasuntoa, puutarhaa, ravintolaa, yrityksen toimistoa, edustustiloja, hotellia, tai ihan mitä hyvänsä! Olemme monipuolinen antiikkiliike; valikoimistamme löyty­vät kaikki suosituimmat aikakaudet aina 1800-luvulta nykypäivään. Lähde siis löytöretkelle myymäläämme ja löydä kauan himoitsemasi antiikki­tuotteet edulliseen hintaan!

Valikoimamme on runsas erityisesti suosi­tuimpien tyyli­suuntien kohdalla, kuten:

  • talonpoikaisantiikki
  • rokokoo
  • barokki
  • jugend
  • renessanssi...

Valikoimistamme löydät mm. vaatekaapit, ruokaryhmät, sängyt, sohvat, senkit ym. kalusteet sekä käsinsolmitut aidot matot, kristallikruunut ja muut sisustusesineet.

Lisätietoa mm. kotiinkuljetuksesta sekä tuotteiden muokkaamisesta täällä.

Olemme antiikkiliike, jossa on rentoa ja hyvää palvelua sekä kaupanteon iloa! Tavoitteemme on auttaa Sinua löytämään tarpeisiisi täydellisesti istuvat tuotteet iloisella ja nuorekkaalla otteella, tarvittaessa paikalleen asennettuna. Tervetuloa tutustumaan edullisiin, runsaisiin ja nopeasti vaihtuviin valikoimiimme!

Lahden antiikkitukku - paremman palvelun antiikkiliike!

Seuraa menoamme Facebookissa (Lahden Antiikkitukku) sekä Instagramissa (@lahdenantiikkitukku)! Niistä näet referenssejämme useista upeista kohteistamme ja saat uusia ideoita oman kotisi sisustamiseen tuotteidemme avulla. Julkaisemme myös uutuustuotteita ensimmäisenä some-kanavissa, joten seuraamalla meitä molemmissa kanavissa kuulut sisäpiiriin, joka pääsee ensimmäisenä valitsemaan parhaat päältä!

You can also contact us via e-mail in English eller på svenska! suurmyymala@antiikkitukku.fi