ANTIIKKITUKKU - PAREMMAN PALVELUN ANTIIKKILIIKE

Olemme kahden veljeksen omistama yritys Lahdessa. Tavoitteemme on auttaa sinua löytämään tarpeisiisi täydellisesti istuvat tuotteet iloisella ja rennolla otteella ja tarvittaessa paikalleen asennettuna!

Koska haluamme, että tuotteet palvelevat teitä mahdollisimman hyvin, muokkaamme esim. kaappien sisustat toiveidenne mukaisesti sekä halutessanne sävytämme ja pintakäsittelemme huonekalut toiveiden mukaiseen sävyyn. Kaappeihin on mahdollista rakentaa hyllyjä tai tankoja niin, että kaappi täyttää tarpeenne täydellisesti!

Meillä on kotiinkuljetus isoillekin tavaramäärille omalla kuljetuskalustolla, toimitamme tavarat suoraan perille ja tarvittaessa jopa asennamme paikoilleen. Pidemmillä välimatkoilla käytämme kuljetuksissa luotettuja kuljetusyrityksiä.

Tuotteemme-osiosta löydät kuvia tuotteistamme. Päivitämme sivuja muulta työltä joutaessamme, joten valitettavasti tuotelista ei aina välttämättä ole ajantasalla. Samasta syystä sivuilla ei mainita tuotteiden hintoja tai tarkkoja kuntotietoja, mutta annamme mielellämme tuotteista lisätietoa puhelimitse, sosiaalisessa mediassa, sähköpostilla ja tietysti paikan päällä, voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Autamme mielellämme erilaisissa suunnittelutehtävissä. Käytä rohkeasti ammattitaitoamme hyväksi, jos tarvitset apua huonekalun valintaan! Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään kalusteet ja sisustusesineet, jotka ilmentävät heidän persoonaansa sekä luovat haluttua tunnelmaa. Olemme erikoistuneet modernien tilojen persoonalliseen sisustamiseen yksittäisten antiikkihuonekalujen, valaisimien ja mattojen avulla.

Jos et pääse aukioloaikojemme sisällä käymään myymälässä, soita meille, niin sovitaan sinulle sopiva aikataulu. Muista, että henkilökohtainen palvelu on meille tärkeä asia!

 

Jaakko Kemppainen   040 539 5682                                     Lauri Kemppainen     044 021 5016Lahden antiikkitukku - paremman palvelun antiikkiliike