ANTIIKKITUKKU - PAREMMAN PALVELUN ANTIIKKILIIKE

Olemme pieni perheyritys Lahdessa. Tavoitteemme on auttaa Sinua löytämään tarpeisiisi täydellisesti istuvat tuotteet iloisella ja rennolla otteella ja tarvittaessa paikalleen asennettuna!

Koska haluamme, että tuotteet palvelevat teitä mahdollisimman hyvin, muokkaamme esim. kaappien sisustat teidän toiveidenne mukaisesti sekä halutessanne sävytämme ja pintakäsittelemme huonekalut toiveiden mukaiseen sävyyn.

Meillä on kotiinkuljetus isoillekin tavaramäärille omalla kuljetuskalustolla, toimitamme tavarat suoraan perille ja tarvittaessa jopa asennamme paikoilleen.

Tuotteemme-osiosta löydät kuvia tuotteistamme. Päivitämme sivuja muulta työltä joutaessamme, joten valitettavasti tuotelista ei aina välttämättä ole ajantasalla. Samasta syystä sivuilla ei mainita tuotteiden hintoja tai tarkkoja kuntotietoja, mutta annamme mielellämme tuotteista lisätietoa puhelimitse, sosiaalisessa mediassa, sähköpostilla ja tietysti paikan päällä.

Jos et pääse aukioloaikojemme sisällä käymään myymälässä, soita meille, niin sovitaan Sinulle sopiva aikataulu. Muista, että henkilökohtainen palvelu on meille tärkeä asia!

 

Jaakko Kemppainen   040 539 5682                 Lauri Kemppainen     044 021 5016Lahden antiikkitukku - paremman palvelun antiikkiliike